تبلیغات
من و استرالیا - سیستم امتیاز دهی اداره مهاجرت استرالیا برای ویزا های اقامتی اکتبر 2010
 
من و استرالیا
                                                        
درباره وبلاگ

با سلام
پیمان هستم، 37 ساله، متأهل، فوق دیپلم نرم افزار کامپیوتر
مقصد استرالیا

مدیر وبلاگ : پیمان
نویسندگان
نظرسنجی
به نظر شما مطالب این وبلاگ تا چه حد جوابگوی سؤالات شماست؟







آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

سیستم امتیاز دهی اداره مهاجرت استرالیا برای ویزا های اقامتی اکتبر 2010

مدرک تحصیلی 40 یا 50 یا 60 امتیاز دارد

توضیح: برای گرفتن این امتیاز مدارک تحصیلی شما بایستی در سازمان مربوط به آن مدرک ارزشیابی شود و هر شغلی سازمان خاص خود را دارد شما برای دسترسی به اسن بخش وارد سایت زیر شوید

 http://www.immi.gov.au/asri/

سن 15،20،25،30 امتیاز دارد

توضیح: سن شما تا 29 سال تمام 30 امتیاز دارد. تا 34 سال تمام 25 امتیاز، تا 39 سال تمام 20 امتیاز و تا 44 سال تمام 15 امتیاز دارد و اگر کسی 45 سال و 1 روز داشته باشد نمی تواند برای ویزای مهاجرت استرالیا اقدام نماید

 مدرک IELTS 15 یا 25 امتیاز دارد

توضیح: اگر نمره مدرک شما هر مهارت 6.0 به بالا باشد 15 امتیاز و اگر نمره مدرک شما هر مهارت 7.0 به بالا باشد 25 امتیاز دارد ضمنا از IELTS  شما بیشتر از 2 سال نگذشته باشد

 سابقه کار 5 یا 10 امتیاز دارد

توضیح: برای کسانی که مدرک تحصیلی آنها 60 امتیازی است و بالای 3 سال سابقه کار دارند و کاملا مرتبط با مدرکشان هست 10 امتیاز قرار داده اند و برای کسانی که مدرکشان 50 یا 40 است و یا 60 امتیازی که سابقه کار مرتبط با رشته ندارد 5 امتیاز است. ضمنا سابقه کمتر از 1 سال اخیر امتیاز ندارد اما برای ویزا ضروریست

 زبان فارسی 5 امتیاز دارد

توضیح: اداره مهاجرت استرالیا 50 زبان را انتخاب کرده هر کسی یکی از این زبان ها را بلد باشد 5 امتیاز می دهد ولی حتما فرد بایستی مدرک دانشگاهی داشته باشد به افراد دیپلم این نمره را نمی دهند

 مدارک همسر 5 امتیاز دارد

توضیح: کسانی که می خواهند از این 5 امتیاز استفاده کنند باید بدانند مدارک تحصیلی همسرشان باید ارزشیابی شود و همسر 1 سال سابقه کار داشته باشد و از همه مهمتر مدرک Overall IELTS 6.0 داشته باشد.

 امتیازات دیگر

توضیح: بقیه موارد امتیازی برای ویزاهای اسپانسری است یا کسانی که به نحوی در استرالیا زندگی می کنند و یا اقوام نزدیک در استرالیا دارند.

برگرفته از وبلاگ مؤسسه بین المللی برین کار





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :




سه شنبه 1396/04/20 11:40 ب.ظ
It's nearly impossible to find knowledgeable people on this subject, however,
you seem like you know what you're talking about!
Thanks
جمعه 1396/01/25 06:41 ب.ظ
I do not even understand how I ended up right here, however I believed this publish used to be
great. I do not know who you're but definitely you're going to a well-known blogger when you are not already.
Cheers!
شنبه 1389/10/25 02:49 ب.ظ
انگار استرالیا میخواد تعداد مهاجرت را كم كنه. هر روز قوانین سختتر میشه. كاش زودتر لاج شیم.
پیمان سلام شیما خانم، حدوداً تا 6 ماه دیگه کل قانون مهاجرت تغییر می کنه طبق اون چیزی که خود اداره مهاجرت اعلام کرده. آره من توصیه می کنم که هرچه زودتر کاراتون انجام بدید و لاج کنید.
البته من خودم هم هنوز مدارکم آماده نشده. به امید موفقت شما
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر