تبلیغات
من و استرالیا - ویزاهای استرالیا جولای 2012
 
من و استرالیا
                                                        
درباره وبلاگ

با سلام
پیمان هستم، 37 ساله، متأهل، فوق دیپلم نرم افزار کامپیوتر
مقصد استرالیا

مدیر وبلاگ : پیمان
نویسندگان
نظرسنجی
به نظر شما مطالب این وبلاگ تا چه حد جوابگوی سؤالات شماست؟







آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

باسلام خدمت شما دوستان عزیز

 قوانین جدید 01 جولای 2012 اداره مهاجرت استرالیا از 11 تیر 1391 اجرا خواهد شد. شما می توانید شرایط جدید را در ادامه مطلب بخوانید. لطفا این مطلب را موقتاً به اشتراک نگذارید چون هنوز برخی قسمتها باید اصلاح شود.

با تشکر

ویزاهای استرالیا جولای 2012

استرالیا ویزاهای خود را به چند دسته تقسیم كرده است كه عبارتند از

1 ویزاهای نیروی كار ماهر و متخصص

2 ویزاهای تحصیلی

3 ویزاهای ازدواج و نامزدی

4 ویزاهای سرمایه گذاری

5 ویزاهای توریستی

از موارد بالا فقط به توضیح گروه یك 1 می پردازیم به علت اینكه مابقی ویزاها در تخصص و حیطه كاری موسسه نمی باشد

ویزاهای افراد متخصص و ماهر به چند گروه زیر تقسیم می شود

1 افرادی كه ساكن استرالیا هستند

2  افرادی كه خارج از استرالیا زندگی می كنند ویزاهای 189، 190، 489

از موارد بالا فقط به توضیح گروه 2  می پردازیم زیرا بیشتر متقاضیان كسانی هستند كه خارج از استرالیا زندگی می كنند

ویزای 189

كلاس 189 ویزای اقامت دائم بدون قید و شرط استرالیا می باشد كه برای 5 سال اقامت دائم استرالیا را فرد اعطاء می كند كسانی كه این ویزا را دریافت می نمایند می توانند

1 در هر نقطه از كشور استرالیا كار و زندگی كنند

2 در مدارس ، دانشگاهها ، مراكز فنی و حرفه ایی تحصیل نمایند

3 خدمات درمانی به صورت یارانه از طریق مدیکر و طرح مزایای دارویی دریافت كنند

4 اسپانسر افراد دیگر برای دریافت ویزا بشوند (البته شروط دارد)

5 بسیاری از خدمات دولتی استرالیا را از بدو ورود می توانند استفاده نمایند

6 اگر فرزندی از ایشان متولد شود مقیم و شهروند استرالیا خواهد شد

شرایط اخذ ویزای 189 استرالیا

شما برای اینكه بتوانید این ویزا را دریافت نمایید ابتدا باید امتیازات خود را جمع بزنید كه حداقل به 60 امتیاز برسد و بعد شروع به ادامه كار نمایید

قدم اول باید در شغل و تحصیلات شما حتما در لیست SOL 1 استرالیا باشد

http://www.immi.gov.au/skilled/sol

قدم دوم اینكه در قسمت روبروی هر شغل در لیست بالا نام سازمان ارزشیابی كننده آن شغل ذكر شده ، كه شما باید با توجه به شرایط آن سازمان مدارك خود را تهیه و به آن سازمان ارسال كنید تا به شما نامه ارزشیابی داده شود (معمولا مدت زمان ارزشیابی مدارك بین 1 تا 4 ماه بسته به سازمان ارزشیابی كننده متفاوت است)

قدم سوم اینکه شما بایستی پرونده خود را برای انتخاب شدن در سامانه EOI اداره مهاجرت استرالیا ثبت کنید

www.skillselect.gov.au

قدم چهارم اینكه بعد از گرفتن دعوتنامه و قبولی در EOI باید ظرف مدت 60 روز در سایت اداره مهاجرت استرالیا  پرونده خودتان را برای درخواست این ویزا ثبت می كنید

برای این ویزا داشتن آیلتس حداقل 6 الزامی می باشد در نظر داشته باشید در اكثر پرونده های این ویزا آیلتس 7 می باشد چون آیلتس 6 امتیاز صفر دارد اما آیلتس 7 به شما ده 10 امتیاز كمك می كند.

ویزای 190

كلاس 190 ویزای اقامت دائم با قید و شرط استرالیا می باشد كه برای 5 سال اقامت دائم استرالیا را فرد اعطاء می كند شرط این ویزا برای صدور تعهدی است كه شما به یكی از ایالتهای استرالیا می دهید كه برای مدت 2 سال اول ورود در آن ایالت كار و زندگی كنید

كسانی كه این ویزا را دریافت می نمایند می توانند

1 در هر نقطه از كشور استرالیا كار و زندگی كنند (2 سال اول ورود باید در ایالت اسپانسر کننده باشد)

2 در مدارس ، دانشگاهها ، مراكز فنی و حرفه ایی تحصیل نمایند

3 خدمات درمانی به صورت یارانه از طریق مدیکر و طرح مزایای دارویی دریافت كنند

4 اسپانسر افراد دیگر برای دریافت ویزا بشوند (البته شروط دارد)

5 بسیاری از خدمات دولتی استرالیا را از بدو ورود می توانند استفاده نمایند

6 اگر فرزندی از ایشان متولد شود مقیم و شهروند استرالیا خواهد شد

شرایط اخذ ویزای 190 استرالیا

شما برای اینكه بتوانید این ویزا را دریافت نمایید ابتدا باید امتیازات خود را جمع بزنید كه حداقل به 60 امتیاز برسد و بعد شروع به ادامه كار نمایید

قدم اول باید در شغل و تحصیلات شما حتما در لیست CSOL 1-2 استرالیا باشد

http://www.immi.gov.au/skilled/sol/

قدم دوم اینكه در قسمت روبروی هر شغل در لیست بالا نام سازمان ارزشیابی كننده آن شغل ذكر شده ، كه شما باید با توجه به شرایط آن سازمان مدارك خود را تهیه و به آن سازمان ارسال كنید تا به شما نامه ارزشیابی داده شود (معمولا مدت زمان ارزشیابی مدارك بین 1 تا 4 ماه بسته به سازمان ارزشیابی كننده متفاوت است)

قدم سوم اینکه شما بایستی پرونده خود را برای انتخاب شدن در سامانه EOI اداره مهاجرت استرالیا ثبت کنید

www.skillselect.gov.au

قدم چهارم گرفتن اسپانسر ایالتی می باشد هر كدام از ایالتهای استرالیا لیست مشاغلی را منتشر كرده اند كه اگر شغل شما در لیست مربوطه باشد می توانید مدارك خود را به آن ایالت ارسال كنید و از آنجا اسپانسرشیپ دریافت كنید دقت داشته باشید منظور از اسپانسرشیپ ایالتی گرفتن كار یا كارفرما نیست فقط ایالت 5 امتیاز به شما كمك می كند شما هم باید 2 سال اول ورود را در آن ایالت زندگی كنید

قدم پنجم اینكه بعد از گرفتن دعوتنامه و قبولی در EOI باید ظرف مدت 60 روز در سایت اداره مهاجرت استرالیا  پرونده خودتان را برای درخواست این ویزا ثبت می كنید

برای این ویزا داشتن آیلتس حداقل 6 الزامی می باشد در نظر داشته باشید امتیاز آیلتس 6.0 صفر می باشد اما برای درخواست ویزا شرط الزامیست

ویزای 489

كلاس 489 ویزای اقامت موقت با قید و شرط استرالیا می باشد كه برای 4 سال اقامت موقت استرالیا را فرد اعطاء می كند شرط این ویزا برای صدور تعهدی است كه شما به یكی از ایالتهای استرالیا می دهید كه برای مدت 2 سال اول ورود در آن ایالت كار و زندگی كنید

كسانی كه این ویزا را دریافت می نمایند می توانند

1  (2 سال اول ورود باید در منطقه اسپانسر کننده باشد)

2 بعد از 2 سال زندگی در مناطق تعیین شده استرالیا ویزای اقامت دائم دریافت كنند

شرایط اخذ ویزای 489 استرالیا

شما برای اینكه بتوانید این ویزا را دریافت نمایید ابتدا باید امتیازات خود را جمع بزنید كه حداقل به 60 امتیاز برسد و بعد شروع به ادامه كار نمایید

قدم اول باید در شغل و تحصیلات شما حتما در لیست CSOL 1-2 استرالیا باشد

http://www.immi.gov.au/skilled/sol

قدم دوم اینكه در قسمت روبروی هر شغل در لیست بالا نام سازمان ارزشیابی كننده آن شغل ذكر شده ، كه شما باید با توجه به شرایط آن سازمان مدارك خود را تهیه و به آن سازمان ارسال كنید تا به شما نامه ارزشیابی داده شود (معمولا مدت زمان ارزشیابی مدارك بین 1 تا 4 ماه بسته به سازمان ارزشیابی كننده متفاوت است)

قدم سوم اینکه شما بایستی پرونده خود را برای انتخاب شدن در سامانه EOI اداره مهاجرت استرالیا ثبت کنید

قدم چهارم گرفتن اسپانسر ایالتی می باشد هر كدام از ایالتهای استرالیا لیست مشاغلی را منتشر كرده اند كه اگر شغل شما در لیست مربوطه باشد می توانید مدارك خود را به آن ایالت ارسال كنید و از آنجا اسپانسرشیپ دریافت كنید دقت داشته باشید منظور از اسپانسرشیپ ایالتی گرفتن كار یا كارفرما نیست فقط ایالت 5 امتیاز به شما كمك می كند شما هم باید 2 سال اول ورود را در آن ایالت زندگی كنید

قدم پنجم اینكه بعد از گرفتن دعوتنامه و قبولی در EOI باید ظرف مدت 60 روز در سایت اداره مهاجرت استرالیا  پرونده خودتان را برای درخواست این ویزا ثبت می كنید

برای این ویزا داشتن آیلتس حداقل 6 الزامی می باشد در نظر داشته باشید امتیاز آیلتس 6.0 صفر می باشد اما برای درخواست ویزا شرط الزامیست

ویزای 476

كلاس 476 ویزای اقامت موقت استرالیا می باشد كه برای 18 ماه اقامت موقت استرالیا را فرد اعطاء می كند

شرایط اخذ ویزای 476 استرالیا

1 سن شما بایستی زیر 31 سال تمام باشد

2 مدرك شما بایستی حتما مهندسی باشد

3 نمره آیلتس شما بایستی حداقل 6.0 باشد

4 فرد باید فارغ التحصیل یكی از دانشگاه های امیر كبیر یا تهران باشد

5 از تاریخ فارغ التحصیلی 2 سال بیشتر سپری نشده باشد

برای اخذ ویزا این ویزا در سایت اداره مهاجرت استرالیا  پرونده خودتان را ثبت می كنید (مدت زمان صدور ویزا بین 4 تا 7 ماه بسته به پرونده شما متغیر است)





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :




دوشنبه 1396/05/16 04:47 ب.ظ
Hello colleagues, nice post and pleasant
urging commented here, I am actually enjoying by these.
شنبه 1396/05/14 05:25 ق.ظ
I read this post completely regarding the comparison of most up-to-date and previous technologies, it's awesome article.
چهارشنبه 1396/03/3 04:06 ق.ظ
I loved as much as you'll receive carried out right here.

The sketch is tasteful, your authored material stylish.
nonetheless, you command get got an nervousness over that you wish be delivering the following.

unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same
nearly a lot often inside case you shield this increase.
دوشنبه 1396/02/25 03:56 ق.ظ
My brother suggested I might like this web site. He was totally right.
This post truly made my day. You cann't imagine just
how much time I had spent for this info! Thanks!
سه شنبه 1396/01/22 02:13 ق.ظ
My brother suggested I would possibly like this blog.
He used to be totally right. This publish actually made my day.
You can not imagine simply how so much time I had spent for this info!
Thanks!
دوشنبه 1396/01/21 10:36 ب.ظ
I will right away take hold of your rss feed as I can't to find your email subscription hyperlink or newsletter
service. Do you have any? Please let me recognise so that I
could subscribe. Thanks.
دوشنبه 1396/01/14 09:00 ب.ظ
Hi there, You've done an incredible job. I will definitely digg it
and personally recommend to my friends. I'm confident they'll be benefited from this web site.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر