تبلیغات
من و استرالیا - ویزای استرالیا 2012
 
من و استرالیا
                                                        
درباره وبلاگ

با سلام
پیمان هستم، 37 ساله، متأهل، فوق دیپلم نرم افزار کامپیوتر
مقصد استرالیا

مدیر وبلاگ : پیمان
نویسندگان
نظرسنجی
به نظر شما مطالب این وبلاگ تا چه حد جوابگوی سؤالات شماست؟







آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
یکشنبه 1390/11/9 :: نویسنده : پیمان

ویزای استرالیا

استرالیا ویزاهای خود را به چند دسته تقسیم كرده است كه عبارتند از

1 ویزاهای نیروی كار ماهر و متخصص

2 ویزاهای تحصیلی

3 ویزاهای ازدواج و نامزدی

4 ویزاهای سرمایه گذاری

5 ویزاهای توریستی

از موارد بالا فقط به توضیح گروه یك 1 می پردازیم به علت اینكه مابقی ویزاها در تخصص و حیطه كاری موسسه نمی باشد

ویزاهای افراد متخصص و ماهر به چند گروه زیر تقسیم می شود

1 افرادی كه ساكن استرالیا هستند ویزاهای 885، 886، 887، 485، 487

2  افرادی كه خارج از استرالیا زندگی می كنند ویزاهای 175، 176، 475، 476

از موارد بالا فقط به توضیح گروه 2  می پردازیم زیرا بیشتر متقاضیان كسانی هستند كه خارج از استرالیا زندگی می كنند

ویزای 175

كلاس 175 ویزای اقامت دائم بدون قید و شرط استرالیا می باشد كه برای 5 سال اقامت دائم استرالیا را فرد اعطاء می كند كسانی كه این ویزا را دریافت می نمایند می توانند

1 در هر نقطه از كشور استرالیا كار و زندگی كنند

2 در مدارس ، دانشگاهها ، مراكز فنی و حرفه ایی تحصیل نمایند

3 خدمات درمانی به صورت یارانه از طریق مدیکر و طرح مزایای دارویی دریافت كنند

4 اسپانسر افراد دیگر برای دریافت ویزا بشوند (البته شروط دارد)

5 بسیاری از خدمات دولتی استرالیا را از بدو ورود می توانند استفاده نمایند

6 اگر فرزندی از ایشان متولد شود مقیم و شهروند استرالیا خواهد شد

شرایط اخذ ویزای 175 استرالیا

شما برای اینكه بتوانید این ویزا را دریافت نمایید ابتدا باید امتیازات خود را جمع بزنید كه حداقل به 65 امتیاز برسد و بعد شروع به ادامه كار نمایید

http://www.hamidlak.com/post-170.aspx

قدم اول باید در شغل و تحصیلات شما حتما در لیست SOL 1 استرالیا باشد

http://www.immi.gov.au/skilled/_pdf/sol-schedule1.pdf

قدم دوم اینكه در قسمت روبروی هر شغل در لیست بالا نام سازمان ارزشیابی كننده آن شغل ذكر شده ، كه شما باید با توجه به شرایط آن سازمان مدارك خود را تهیه و به آن سازمان ارسال كنید تا به شما نامه ارزشیابی داده شود (معمولا مدت زمان ارزشیابی مدارك بین 1 تا 4 ماه بسته به سازمان ارزشیابی كننده متفاوت است)

قدم سوم اینكه در سایت اداره مهاجرت استرالیا  پرونده خودتان را برای درخواست این ویزا ثبت می كنید (مدت زمان صدور ویزا بین 12 تا 18 ماه بسته به پرونده شما متغیر است)

برای این ویزا داشتن آیلتس حداقل 6 الزامی می باشد در نظر داشته باشید در اكثر پرونده های این ویزا آیلتس 7 می باشد چون آیلتس 6 امتیاز صفر دارد اما آیلتس 7 به شما ده 10 امتیاز كمك می كند.

ویزای 176

كلاس 176 ویزای اقامت دائم با قید و شرط استرالیا می باشد كه برای 5 سال اقامت دائم استرالیا را فرد اعطاء می كند شرط این ویزا برای صدور تعهدی است كه شما به یكی از ایالتهای استرالیا می دهید كه برای مدت 2 سال اول ورود در آن ایالت كار و زندگی كنید

كسانی كه این ویزا را دریافت می نمایند می توانند

1 در هر نقطه از كشور استرالیا كار و زندگی كنند (2 سال اول ورود باید در ایالت اسپانسر کننده باشد)

2 در مدارس ، دانشگاهها ، مراكز فنی و حرفه ایی تحصیل نمایند

3 خدمات درمانی به صورت یارانه از طریق مدیکر و طرح مزایای دارویی دریافت كنند

4 اسپانسر افراد دیگر برای دریافت ویزا بشوند (البته شروط دارد)

5 بسیاری از خدمات دولتی استرالیا را از بدو ورود می توانند استفاده نمایند

6 اگر فرزندی از ایشان متولد شود مقیم و شهروند استرالیا خواهد شد

شرایط اخذ ویزای 176 استرالیا

شما برای اینكه بتوانید این ویزا را دریافت نمایید ابتدا باید امتیازات خود را جمع بزنید كه حداقل به 65 امتیاز برسد و بعد شروع به ادامه كار نمایید

http://www.hamidlak.com/post-170.aspx

قدم اول باید در شغل و تحصیلات شما حتما در لیست SOL 1-2 استرالیا باشد

http://www.immi.gov.au/skilled/_pdf/sol-schedule1-2.pdf

قدم دوم اینكه در قسمت روبروی هر شغل در لیست بالا نام سازمان ارزشیابی كننده آن شغل ذكر شده ، كه شما باید با توجه به شرایط آن سازمان مدارك خود را تهیه و به آن سازمان ارسال كنید تا به شما نامه ارزشیابی داده شود (معمولا مدت زمان ارزشیابی مدارك بین 1 تا 4 ماه بسته به سازمان ارزشیابی كننده متفاوت است)

قدم سوم گرفتن اسپانسر ایالتی می باشد هر كدام از ایالتهای استرالیا لیست مشاغلی را منتشر كرده اند كه اگر شغل شما در لیست مربوطه باشد می توانید مدارك خود را به آن ایالت ارسال كنید و از آنجا اسپانسرشیپ دریافت كنید دقت داشته باشید منظور از اسپانسرشیپ ایالتی گرفتن كار یا كارفرما نیست فقط ایالت 5 امتیاز به شما كمك می كند شما هم باید 2 سال اول ورود را در آن ایالت زندگی كنید

http://www.hamidlak.com/post-179.aspx

قدم چهارم اینكه در سایت اداره مهاجرت استرالیا  پرونده خودتان را برای درخواست این ویزا ثبت می كنید (مدت زمان صدور ویزا بین 2 تا 12 ماه بسته به پرونده شما متغیر است)

برای این ویزا داشتن آیلتس حداقل 6 الزامی می باشد در نظر داشته باشید امتیاز آیلتس 6.0 صفر می باشد اما برای درخواست ویزا شرط الزامیست

ویزای 475

كلاس 475 ویزای اقامت موقت با قید و شرط استرالیا می باشد كه برای 3 سال اقامت موقت استرالیا را فرد اعطاء می كند شرط این ویزا برای صدور تعهدی است كه شما به یكی از ایالتهای استرالیا می دهید كه برای مدت 2 سال اول ورود در آن ایالت كار و زندگی كنید

كسانی كه این ویزا را دریافت می نمایند می توانند

 (2 سال اول ورود باید در منطقه اسپانسر کننده باشد)

2 بعد از 2 سال زندگی در مناطق تعیین شده استرالیا ویزای اقامت دائم دریافت كنند

شرایط اخذ ویزای 475 استرالیا

شما برای اینكه بتوانید این ویزا را دریافت نمایید ابتدا باید امتیازات خود را جمع بزنید كه حداقل به 65 امتیاز برسد و بعد شروع به ادامه كار نمایید

http://www.hamidlak.com/post-170.aspx

قدم اول باید در شغل و تحصیلات شما حتما در لیست SOL 1-2 استرالیا باشد

http://www.immi.gov.au/skilled/_pdf/sol-schedule1-2.pdf

قدم دوم اینكه در قسمت روبروی هر شغل در لیست بالا نام سازمان ارزشیابی كننده آن شغل ذكر شده ، كه شما باید با توجه به شرایط آن سازمان مدارك خود را تهیه و به آن سازمان ارسال كنید تا به شما نامه ارزشیابی داده شود (معمولا مدت زمان ارزشیابی مدارك بین 1 تا 4 ماه بسته به سازمان ارزشیابی كننده متفاوت است)

قدم سوم گرفتن اسپانسر ایالتی می باشد هر كدام از ایالتهای استرالیا لیست مشاغلی را منتشر كرده اند كه اگر شغل شما در لیست مربوطه باشد می توانید مدارك خود را به آن ایالت ارسال كنید و از آنجا اسپانسرشیپ دریافت كنید دقت داشته باشید منظور از اسپانسرشیپ ایالتی گرفتن كار یا كارفرما نیست فقط ایالت 10 امتیاز به شما كمك می كند شما هم باید 2 سال اول ورود را در آن ایالت زندگی كنید

http://www.hamidlak.com/post-179.aspx

قدم چهارم اینكه در سایت اداره مهاجرت استرالیا  پرونده خودتان را برای درخواست این ویزا ثبت می كنید (مدت زمان صدور ویزا بین 2 تا 6 ماه بسته به پرونده شما متغیر است)

برای این ویزا داشتن آیلتس حداقل 6 الزامی می باشد در نظر داشته باشید امتیاز آیلتس 6.0 صفر می باشد اما برای درخواست ویزا شرط الزامیست

ویزای 476

كلاس 476 ویزای اقامت موقت استرالیا می باشد كه برای 18 ماه اقامت موقت استرالیا را فرد اعطاء می كند

شرایط اخذ ویزای 476 استرالیا

1 سن شما بایستی زیر 31 سال تمام باشد

2 مدرك شما بایستی حتما مهندسی باشد

3 نمره آیلتس شما بایستی حداقل 6.0 باشد

4 فرد باید فارغ التحصیل یكی از دانشگاه های امیر كبیر یا تهران باشد

5 از تاریخ فارغ التحصیلی 2 سال بیشتر سپری نشده باشد

برای اخذ ویزا این ویزا در سایت اداره مهاجرت استرالیا  پرونده خودتان را ثبت می كنید (مدت زمان صدور ویزا بین 4 تا 7 ماه بسته به پرونده شما متغیر است)


برگرفته از سایت حمید لك





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :




سه شنبه 1396/05/17 07:36 ق.ظ
What a information of un-ambiguity and preserveness of valuable know-how regarding unpredicted feelings.
جمعه 1396/05/13 11:20 ب.ظ
Undeniably believe that which you said. Your favorite
justification seemed to be on the internet the simplest thing to be aware of.
I say to you, I definitely get irked while people think about worries that they just don't know about.

You managed to hit the nail upon the top and
defined out the whole thing without having side effect ,
people can take a signal. Will likely be back to get more.
Thanks
یکشنبه 1396/04/11 06:07 ق.ظ
After looking at a few of the blog posts on your site, I really appreciate your technique
of blogging. I added it to my bookmark site list and will be checking back soon. Please visit my
web site too and tell me how you feel.
دوشنبه 1396/02/25 09:54 ق.ظ
Excellent pieces. Keep writing such kind of info on your blog.
Im really impressed by your blog.
Hey there, You've done a great job. I'll certainly digg it and individually suggest to my friends.
I'm sure they'll be benefited from this web site.
سه شنبه 1396/01/22 07:23 ق.ظ
Thanks designed for sharing such a fastidious thought, post is good, thats why i have read
it completely
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر