تبلیغات
من و استرالیا - سؤالات متداول در مورد مهاجرت-1
 
من و استرالیا
                                                        
درباره وبلاگ

با سلام
پیمان هستم، 37 ساله، متأهل، فوق دیپلم نرم افزار کامپیوتر
مقصد استرالیا

مدیر وبلاگ : پیمان
نویسندگان
نظرسنجی
به نظر شما مطالب این وبلاگ تا چه حد جوابگوی سؤالات شماست؟







آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

قصد دارم برای اینكه مرجع جمع و جوری در مورد سئوالات متداول مهاجرت به استرالیا وجود داشته باشه، سئوال و جوابهایی كه در سایتهای مختلف مطرح شده رو اینجا جمع كنم. لطفا اگر سئوالی داشتید كه اینجا نبود در قسمت نظرات یادداشت بزارید تا اضافه كنم.


س: چرا مهاجرت كنیم؟

ج: زندگی كوتاهتر از اینكه كه صرف تلاش برای زنده موندن بشه! هر كسی حق داره تلاش كنه تا آزادی، امنیت، تامین مادی، تحصیلات، آرامش، زندگی در كشور پیشرفته و ... رو تجربه كنه.

س: مهاجرت برای همه خوبه؟

ج: نه! بستگی به شخصیت، سن، موقعیت، وضعیت اعتقادی و ... افراد داره. مهاجرت در سن بالا ریسكش هم بالا است چون در صورت عدم موفقیت از صفر شروع كردن برای شخص مشكله. به خصوص اگر متاهل باشه. افرادی كه میخوان برن استرالیا و اونجا هم ایرانی بمونن با مشكلات زیادی مواجه میشن! اگه كسی میخواد بره اونجا هم چادر سرش كنه بهتره از الان فكر رفتن رو از سرش بیرون كنه. كسایی كه وابستگی عاطفی زیادی به خانواده و دوستاشون دارن با مشكلات زیادی روبرو میشن. افرادی هم كه اینجا خیلی راحت بودن و همیشه پیش پدر و مادر به راحتی زندگی میكردن، زندگی تنها براشون خیلی سخت خواهد بود.

س: چطور میشه رفت استرالیا؟

ج: از طریق ویزاهای زیر میشه برای استرالیا اقدام كرد:

  • ویزای مهاجرت از طریق مهارت و تخصص
  • ویزای سرمایه گذاری
  • ویزای همسر
  • ویزای بازنشتگی
  • ویزای كار
  • ویزای تحصیلی

هر كسی كه دارای مهارت یا تحصیلات مورد نیاز استرالیا باشه میتونه از طریق مهارت و تخصص مهاجرت كنه. به طور كلی برای مهاجرت از طریق حرفه باید زیر ۴۵ سال سن داشته باشید، ّآیلتس ۶ داشته باشید و سابقه کار خوبی هم داشته باشید. ویزای تخصص دارای انواع زیره:

- ویزای Skilled Independent : تمامی متقاضیانی دارای 120 امتیاز می می باشند می توانند برای این ویزا اقدام نمایند.

2- ویزای Family Sponsored: متقاضیانی که در استرالیا دارای بستگان درجه اول می باشند می توانند برای این ویزا اقدام نمایند.

3- ویزای Skilled Overseas Student: دانشجویانی که در استرالیا مشغول به تحصیل می باشند بعد از اتمام تحصیل می توانند جهت دریافت اقامت دائم برای این ویزا اقدام نمایند به شرطی که از اتمام تحصیلشان 6 ماه بیشتر نگذشته باشد.

4- ویزای Skilled Independent Regional or SIR:
تمام متقاضیانی که امتیاز آنها کمتر از 120 و بیشتر از 100 می باشد می توانند برای این ویزا اقدام کنند. ویزای SIR یک ویزای 3 ساله است که متقاضی می بایست به مدت 2 سال در نواحی خاص که در هر ایالت از طرف دولت مشخص شده است (مانند Adelaide در South Australia) اقامت داشته باشند. همچنین متقاضی می بایست یکسال بصورت تمام وقت در این نواحی کار کند. بعد از دو سال متقاضی واجد شرایط دریافت اقامت دائم خواهد بود.

ویزای تجارت سه جوره:

  1. برای افرادی که صاحب بیزینس موفق هستن یا سوابق مدیریتی موفق و خوبی دارند
  2. کسانی که حداقل یک ممیز دودهم میلیون دلار استرالیا پول دارن و میتونن ۷۲۰ هزار دلار رو در بانکهای استرالیا سرمایه گذاری کنند.
  3. برای فروشندگان، تجار یا كارخانه دار هاییه كه میتونن اونجا شركت دایر كرده و كار كنند.

ویزای همسر برای افراد استرالیایی یا افرادیكه دارای ویزای اقامت دائم استرالیا هستن و میخوان همسر یا نامزدشون رو به استرالیا ببرند هستش.

ویزای تحصیلی برای تحصیل در دانشگاههای استرالیا یا دوره های علمی كاربردی TAFE هستش.

اگر بالای 55 سال سن دارید و میتونید 550 هزار دلار استرالیا با خود به استرالیا ببرید میتونید ویزای 4 ساله بازنشستگی بگیرید و برید.

ویزای كار هم برای افرادی صادر میشه كه پیشنهاد كار از استرالیا دارند.

ادامه دارد...

برگرفته از Hiker Of Australia





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :




پنجشنبه 1396/02/21 04:15 ق.ظ
Precisely what I was looking for, appreciate it for posting.
جمعه 1396/02/1 12:39 ق.ظ
I like it when people get together and share thoughts.
Great site, stick with it!
چهارشنبه 1396/01/23 03:45 ب.ظ
Wow, fantastic weblog format! How long have
you ever been running a blog for? you made blogging look
easy. The total look of your website is fantastic, let alone the content material!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر